Sprachenatelier Berlin (http://www.sprachenatelier-berlin.de)
Menu sq

Kurse intensive të gjermanishtes në Berlin

Mesoni gjermanishten në Sprachenatelier Berlin

Kurset intensive e gjuhës gjermane në shkollën „Sprachenatelier Berlin“ përmbajnë te gjitha nivelet: nga niveli fillestar (A1) deri te niveli më i avancuar (C2).

Me këto kurse, ju mund te filloni mësimin e gjuhës gjermane nga e para, ose mund të intensifikoni njohurinë e gjuhës me një thellim më të plot të saj.

Ne ju ofrojmë mundësinë që të bëni një test për të verifikuar shkallën e njohurive tuaja të gjuhës gjermane. Në këtë mënyr mund të ndiqni kursin që ju pershtatet më shumë.

Detajet e kurseve intensive të gjermanishtes në "Sprachenatelier Berlin":

  • Frekuenca e kurseve: 5 ditë në javë

  • Ditët e kurseve: nga e hena deri tek e prëmtja

  • Orari e kurseve: në mëngjes nga ora 9.30 deri në oren 13.00 ose në pasdite nga ora 14.00 deri në orën 17.30

  • Kohëzgjatja e kurseve: 20 orë në javë

  • Fillimi e kurseve: një herë ne muaj per fillestarët, çdo të hënë për pjesmarresit me njohuri te fituara (te pakta ose te zhvilluara).

Klikoni këtu për cmimet e kurseve dhe për informacione të tjera!

ID Kursi Niveli Ditët Orari

10001

Kurs intensiv në paradite

Prenotoni

A1a, fillestar

E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte 09.30 - 13.00
10002

Kurs intensiv në paradite

Prenotoni

A1b-C2, me njohuri të fituara

E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

09.30 - 13.00
10003

Kurs intensiv në pasdite

Prenotoni

A1a, fillestar

E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

14.00 - 17:30
10004

Kurs intensiv në pasdite

Prenotoni

A1b-C2, me njohuri të fituara

E Hënë-Martë-Mërkurë-Enjte-Premte

14.00 - 17.30
Logos