Sprachenatelier Berlin (http://www.sprachenatelier-berlin.de)
Menu sq
Schule, Frankfurter Allee, Sprachschule, Sprachenatelier, Sprachkurse, Language courses, scuola di lingua, corsi tedesco, tedesco, scuola, German courses, Deutschkurse, Deutsch

Sprachenatelier - Shkollë e gjuhëve në Berlin

“Fol, që të të shoh!” Sokrati

Instituti ynë është më shumë se një shkollë e gjuhës gjermane, ajo është shkollë edhe për mësimin e mbi dyzet gjuhëve tjera.

Që nga themelimi në vitin 2003, Sprachenatelier Berlin është edhe shkollë e gjuhës, edhe atelie, pra një vend ku zhvillohen dhe mundësohen takime ndërkulturore nën shenjën e gjuhës si shkas për shkëmbimin e ideve krijuese kreative.

Përveç kurseve tona gjermane, ne ofrojmë mësim në më shumë se 40 gjuhë dhe hapësirë ​​për ngjarje të ndryshme kulturore. Instituti ynë është një ndërtesë me elemente të stilit të ri (Jugendstil), me një sallon të mbrojtur si monument historik në zemër të Berlinit / Friedrichshain. Instituti rregullisht ofron lexime, ligjërata, ekspozita, koncerte apo shfaqje filmash (dhe këto mund të organizohen edhe sipas kërkesës).
Partnerët tanë të bashkëpunimit janë Shoqata për procese kulturore e.V - Instituti për Politikë, art dhe kulturë dhe më shumë se 50 universitete nga pesë kontinentet.

Schule, Frankfurter Allee, Sprachschule, Sprachenatelier, Sprachkurse, Language courses, scuola di lingua, corsi tedesco, tedesco, scuola, German courses, Deutschkurse, Deutsch
Logos